Yoa Kralen op avontuur. - Yoa Kralen
header1

Yoa Kralen op avontuur.

Yoa Kralen op avontuur.

Yoa Kralen op avontuur.

Het begint weer warmer te worden, de dagen worden langer en stiekem zijn we aan het verlangen naar het voorjaar. Het voorjaar stond bij ons vaak in het teken van het zoeken naar leuke markten om onze zelfgemaakte sieraden te verkopen.
 

Nu we ons vooral richten op het verkopen van de kralen, bedels, koord, leer etc., is het staan op markten een beetje op de achtergrond gekomen en dat missen we. Nadat we ons bedrijf het eerste jaar de kans hebben gegeven om te groeien, zijn we nu toe aan een volgende stap en daar zitten de markten weer bij. Niet met sieraden, maar met de inhoud van onze webshop, een biertafel en nog veel meer leuks. We hebben een plan, een creatief plan, want we gaan aan de slag met hout, hamers en spijkers. Klinkt al best spannend vind je niet? Op Koningsdag gaan we proefdraaien en 24 mei is onze eerste markt. Spannend! We willen je graag meenemen in ons avontuur en we zullen je daarom regelmatig een update geven via ons blog.
 

Maak jij veel sieraden en wil je ze gaan verkopen op markten in Nederland? Dan zullen wij voor jou, in ons volgende blog, de leukste markten selecteren van maart, april en mei. 

reacties op “Yoa Kralen op avontuur.

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN