Even voorstellen...Nele, onze nieuwe blogger - Yoa Kralen
header1

Even voorstellen...Nele, onze nieuwe blogger

Even voorstellen...Nele, onze nieuwe blogger

Even voorstellen...Nele, onze nieuwe blogger

Even voorstellen....Nele onze nieuwe blogger

 

Hoi iedereen,

Ik zou me graag even voorstellen voor we verder gaan! Mijn naam is Nele en ik ben een gekke moeder van 2 brave kindertjes, die zich soms wel 'ns schamen voor hun excentrieke bevelhebber in huis!
 

Deze mama houdt van kleur, veertjes, pompom's, fringes en tassels. Ik stel voor dat jullie de oude gordijnhangers nog even bijhouden dus!

Gelukkig is de boho/Ibiza style nog steeds hip, want daar heb ik echt een zwak voor. In mijn vrije tijd ben ik bijna 24h per dag online want ik ben als de dood om een trend te missen vooraleer hij alweer verdwijnt. Wanneer de designers en toonaangevende modebloggers slapen, dan ga ik zelf creatief aan de slag. Dan personaliseer ik army jackets, beschilder ze, en maak ik een bijpassend juweel voor "the final touch". If you can't buy it (in mijn geval zou het mijn persoonlijk faillissement betekenen): dan maak je het toch gewoon zelf?

Zullen we bij deze starten met een stijlvol lente-juweel om binnenkort op je tuniek te dragen?

Vermits het nog geen "hoog zomer" is, wilde ik een goudkleurige statement necklace voorstellen met een dromenvanger erin verwerkt.

Benieuwd naar dit origineel design?

Je vindt er alles over in mijn volgende blog!

Stay tuned!

reacties op “Even voorstellen...Nele, onze nieuwe blogger

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN