Even voorstellen.....Koosje, onze trendwatcher. - Yoa Kralen
header1

Even voorstellen.....Koosje, onze trendwatcher.

Even voorstellen.....Koosje, onze trendwatcher.

Even voorstellen.....Koosje, onze trendwatcher.

Nou en dan moet je jezelf voorstellen..

Ik ben Koosje, 33 jaar en zolang als ik mij kan herinneren heb ik een ongelooflijke liefde voor mooie kralen. Als klein meisje kreeg ik ooit een boekje, met een doosje met kralen, en leerde ik mijzelf hoe ik Afrikaanse armbandjes kon maken. Het ging mij nooit om het eindresultaat, maar om het proces. Klinkt misschien gek, maar daar genoot ik meer van.

Tijdens mijn studietijd heb ik voornamelijk veel kralen gekocht bij de Beadies in Utrecht. Ik hield van deze winkel, maar niet van zijn prijzen. Ik kwam altijd blut de winkel uit en met mazzel kon ik één armbandje maken en moest ik lang sparen om er weer een voet over de drempel te mogen zetten. Wat mij zo trok aan de Beadies, is dat het geen grijze muizen kralenwinkel is. 

Vorig jaar heb ik het maken van armbandjes weer opgepakt. Gewoon proberen dacht ik, maar al snel merkte ik dat ik weer kon ontspannen naast een drukke baan. Heerlijk vind ik het om een avond door Pinterest of Instagram te scrollen en inspiratie op te doen. Vorig jaar mei ontdekte ik via Instagram Yoa Kralen. Ik was gelijk verliefd. Ze zijn misschien nog startend, maar ik ben dol op hun kleurencombinaties met veelal zachte kleuren en qualitatief goede kralen. Eigenlijk bestel ik elke maand wel iets!
 
Ik was dan ook zeer vereerd toen zij mij vroegen om hun nieuwe trendwatcher te worden. Ik zal jullie in mijn blogs op de hoogte brengen van de nieuwste trends, de leukste webshops om te volgen en mooie technieken om hippe sieraden te maken voor het komende voorjaar en zomer, want daar heb ik ontzettende zin in!


 

reacties op “Even voorstellen.....Koosje, onze trendwatcher.

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN