Yoa Kralen op avontuur - voorbereidingen treffen - Yoa Kralen
header1

Yoa Kralen op avontuur - voorbereidingen treffen

Yoa Kralen op avontuur - voorbereidingen treffen

Yoa Kralen op avontuur - voorbereidingen treffen

Voorbereiding treffen

Onze proefmarkt komt steeds dichterbij! We zijn druk begonnen met het inkopen van kralen en hebben besloten ons te richten op voornamelijk de kinderen tijdens de koningsmarkt van Rhenen. Ongedwongen aanschuiven en lekker creatief bezig zijn, maar hoe bereik je de doelgroep?

Ons meest krachtige middel is Facebook. We maakten een evenement aan en maakten een uitnodiging. Een week van te voren gaan we gericht adverteren binnen groepen. Het klinkt allemaal al heel wat, maar dat is het zeker niet. We hebben nog veel nodig voordat het ook echt iets kan worden en het to do lijstje is eindeloos. Hebben we wel genoeg kralen en bedels? We willen graag ook naamarmbandjes laten maken, maar de lijm moet drogen van het schuifknoopje, hoe doen we dat? Wat als het opeens heel druk is, zijn we dan wel met genoeg mensen? Wat doen we als het slecht weer is? 

Je begrijpt dat we nog een hoop te doen hebben! 
 
Wil jij nou ook met je sieraden op een markt staan, dan hebben we een aantal leuke en handige sites voor je:

reacties op “Yoa Kralen op avontuur - voorbereidingen treffen

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN