Verzenden en Retourneren - Yoa Kralen
header1

Verzenden en Retourneren

Verzenden en Retourneren

Levertijd 
Wij zullen uw bestelling binnen 1 á 2 werkdagen verzenden na ontvangst van betaling. Indien de betaling binnen komt na 17.00 uur geldt de volgende werkdag als 1ste werkdag

Tarieven
Wij hanteren de volgende tarieven:
De artikelen worden gewogen en aan de hand van de zwaarte en verzending naar het land zal het tarief worden bepaald. Wilt u het pakket verzenden binnen Nederland, kunt u ook kiezen voor een brievenbuspakketje t/m 2kg van 3,50 dit is met Track and Trace

Yoa Kralen kan niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele zoekraking of beschadiging van uw bestelling door Post NL

Ruilen of retourneren
Bij Yoa Kralen kunt u een artikel binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet en ongebruikt is en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zit. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. 

Voordat u een artikel retour zendt, moet u de retourzending bij ons hebben aangemeld. Hieronder leest u welke stappen daarvoor nodig zijn.

1. Bent u niet tevreden over een artikel of wilt u deze ruilen? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@yoakralen.nl. Vergeet in deze mail niet uw bestelnummer en reden van de retourzending te vermelden.
2. U ontvangt na de mail een bevestigingsmail met daarin instructie over hoe i het artikel terug moet sturen.
3. Na onvangst van uw zending ontvangt u een bevestigingsmail en wordt u retourzending verwerkt. (dit kan zeven werkdagen in beslag nemen)
4. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) binnen 10 werkdagen terug, afhankelijk van uw wens. 
5. Retourzendingen welke niet aangetekend naar ons worden verzonden zijn op eigen risico
6. LET OP: retourzendingen welke niet binnen 14 werkdagen worden aangemeld, of aankomen zonder bestelnummer worden niet in behandeling genomen. 

Opsturen van een artikel is voor eigen rekening
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN